Követés

Miért jelenik meg a következő üzenet: "A profilod jelenleg hallgatási üzemmódban van egy másik készüléken. A Deezer profilod szigorúan személyre szabott, ezért nem használható zenehallgatásra egyidőben egy másik készüléken."?

Ha zenét hallgatsz a mobilodon, és a következő üzenet jelenik meg: "A profilod jelenleg hallgatási üzemmódban van egy másik készüléken. A Deezer profilod szigorúan személyre szabott, ezért nem használható zenehallgatásra egy időben egy másik készüléken", az azért van, mert a profilodat csak te használhatod személyesen. Egyszerre nem tudsz bejelentkezve lenni két helyen, és használni mindkettőt. Az "OK" gomb megnyomásával tovább hallgathatod a zenét. Ha az üzenet újra megjelenik, győződj meg róla, hogy senki más nincs belépve a profiloddal.

Hasznos volt ez a cikk?
32 számú 87 számúból hasznosnak találta ezt
Van még kérdése? Kérelem beküldése

Megjegyzések