Deezer Family

Deezer Family betekent dat je tot 6 individuele Premium+ profielen kan geven aan je gezinsleden aan één lage prijs.

Hoe werkt het?

Wanneer je je abonneert op Deezer Family krijg je een Premium+ account en tot 5 andere Premium+ profielen om te delen met je gezinsleden. Jouw account wordt het masterprofiel, dat gebruikt wordt:

• door alle gezinsleden om aan te melden
  • om alle betaalgegevens te beheren
  • voor het beheer van extra profielen

Je kan tot 5 extra profielen aanmaken waarbij elk profiel werkt als een normale Premium+ account met hun eigen favorieten, afspeellijsten en Deezer Flow.

Nog iets dat je moet weten?

Leden van een Deezer Family abonnement moeten op hetzelfde adres verblijven.

Deezer Family is wereldwijd beschikbaar behalve voor gebruikers in de Verenigde Staten.

Alle Family leden moeten aanmelden met de gegevens van het masterprofiel en dan overschakelen op hun extra profiel.

Van start gaan

Ga naar onze Deezer Family pagina via een webbrowser op je computer, klik op Deezer Family, voer je betaalgegevens in en geniet ervan!

Het Family aanbod vervangt je huidige abonnement in realtime en de abonnementskost wordt onmiddellijk aangerekend.

Je extra profielen aanmaken en beheren?

Lees er hier meer over:

FAQ – Vaak gestelde vragen

Je hebt al een Deezer Premium+ account. Moet je een tweede account aanmaken voor Deezer Family?

Nee, je kan je bestaande account upgraden naar Deezer Family, via de abonnementspagina van je account in je browser.

Al je afspeellijsten, albums en gedownloade content blijft beschikbaar nadat je upgradet.

Hoeveel profielen kan je hebben op Deezer Family?

Jij en 5 andere gezinsleden kunnen hun eigen Premium+ profiel krijgen. Gezinsleden moeten op het hetzelfde fysieke adres wonen.

Je hebt al twee of meer Deezer accounts in je huis, kan je ze samenvoegen in één account?

Je moet eerst je Family account instellen en je extra profielen aanmaken. Daarna neem je contact op met ons support team dat je zal helpen om je favorieten over te zetten.

Wat is het verschil tussen het masterprofiel en de extra profielen?

Het masterprofiel is het hoofdaccount dat gebruikt wordt om aan te melden, te betalen en je Family account te beheren.

Extra profielen worden aangemaakt op het masterprofiel, waar je toegang tot krijgt nadat je aangemeld hebt op het masterprofiel. Ze kunnen niet gebruikt worden om de Family account te beheren, maar alle 6 profielen genieten van de voordelen van Premium+.

Hoe meld je je aan op een extra profiel?

1. Meld aan met de gegevens van je masterprofiel.
  2. Klik op “Verander van profiel” en kies het juiste profiel.
  3. Het gekozen profiel blijft aangemeld op dat toestel.

Hoeveel toestellen kan je gezin gebruiken met het Deezer Family abonnement?

Verdeeld over de zes profielen kan je koppelen met in totaal dertien toestellen. Per profieltype:

• Het masterprofiel kan gekoppeld worden aan maximum drie gekoppelde toestellen
  • Elk extra profiel kan gekoppeld worden aan maximum twee toestellen

Denk eraan dat elk profiel op slechts één toestel tegelijkertijd naar muziek kan luisteren.

Op welke platformen is Deezer Family beschikbaar?

Deezer Family is beschikbaar voor onze Android, iOS en Windows 10 apps en voor onze browserspeler.

Op dit moment kunnen andere systemen enkel aanmelden op de masteraccount. We werken samen met onze partners om deze functionaliteit in de toekomst beschikbaar te maken voor alle systemen.

Wat gebeurt er als je Deezer Family annuleert op je masteraccount?

Als je je Deezer Family abonnement annuleert, wordt je account opnieuw een Deezer gratis account en worden alle gekoppelde profielen onderbroken.

Je verliest geen afspeellijsten of opgeslagen albums wanneer je Deezer Family annuleert, maar de profielen zijn niet toegankelijk tot je opnieuw abonneert.