Een Deezer account aanmaken

Een Deezer account aanmaken met een e-mailadres

1) Ga naar de Deezer homepage op een computer.
2) Klik op Inschrijving om je Deezer account aan te maken.
3) Vul alle benodigde velden in met je persoonlijke details en klik op Inschrijving

Een Deezer account aanmaken met een Facebook of Google+ account

1) Ga naar de Deezer homepage op een computer.
2) Klik op Inschrijving om je Deezer account aan te maken
3) Klik op de Facebook of Google+ optie en voer je inloggegevens in.

Inloggen op je nieuwe account

- Op de Deezer startpagina klik je op inloggen en voer je e-mailadres en wachtwoord in om toegang te krijgen tot je Deezer-account. Als je Facebook of Google+ hebt gebruikt om je account aan te maken, klik dan op deze opties en voer je Facebook of Google+ inloggegevens in.

Hoeveel mensen kunnen mijn Deezer account gebruiken?

Je Deezer account is maar voor één persoon geldig. Alleen jij kunt het gebruiken.