Hoe gebruik ik de offline modus op een mobiel apparaat?

Om te beginnen, moet je albums / playlists hebben gedownload. Om te weten hoe je dit moet doen ga je naar "Hoe download ik een album of afspeellijst op de Deezer app?".

Om de offline modus te activeren ga je naar de instellingen van de app en klik op de "Offline Mode" box. Zodra deze is geactiveerd zal de Deezer app geen gebruik maken van een mobiel netwerk en je bent niet staat om online toegang tot de tracks te krijgen. Alleen albums en afspeellijsten die zijn gedownload kunnen worden beluisterd.