Logitech Squeezebox

Zorg ervoor dat je een Deezer Premium+ abonnement hebt.

1. Ga naar de applicatie instellingen op je Squeezebox of ga naar www.mysqueezebox.com/
  2. Selecteer de Deezer app en installeer deze.
  3. Als je dit eenmaal hebt gedaan ga dan naar www.mysqueezebox.com/ op je computer en maak een account aan. Als je al een squeezebox account hebt, log dan in.
  4. Als je ingelogd bent klik dan op "My Applications" en selecteer de Deezer app. Klik op "Configure" en voer je Deezer login gegevens in. Als je via Facebook een Deezer account het aangemaakt, gebruik dan je Deezer paswoord om je Logitech apparaat te koppelen en niet je Facebook paswoord.

Als je je Deezer paswoord niet kunt vinden, klik dan op de 'paswoord vergeten' knop en er wordt een nieuw Deezer paswoord naar je verzonden.

De productie is beëindigd 2012