Hoe kan ik naar Deezer luisteren op mijn Parrot autoradio?

Zorg ervoor dat je een Deezer premium+ abonnement hebt.

Start de Deezer app en voer je login-gegevens in op je Parrot apparaat.

Zorg ervoor dat je jouw Deezer wachtwoord en niet je Facebook-wachtwoord  invoert.

Je Deezer wachtwoord is per e-mail aan je verzonden toen je je account via Facebook hebt aangemaakt. Als je die niet kunt vinden klik dan op de "vergeten wachtwoord" knop bij de volgende keer dat je inlogt en er wordt een nieuw wachtwoord naar je verzonden.