Hoe verstuur ik een bericht?

Je kunt een bericht sturen naar iedereen die je volgt door te klikken op het  pictogram in de rechterbenedenhoek van jouw Deezer-pagina en vervolgens te klikken op de persoon die je een bericht wilt verzenden.

Wanneer je op de naam van de persoon, dan zal hun pagina worden weergegeven en je ziet daar de "stuur een bericht" button.
Klik op deze box, typ je het bericht in en druk op verzenden.

Een andere manier om een bericht te sturen naar iemand die je volgt is om op je naam te klikken in de rechter bovenhoek van je Deezer pagina en daarna op 'mijn profiel' te klikken.
Klik op het cijfer naast de lijst van mensen die je volgt en een box zal verschijnen met alle mensen die je volgt op Deezer.
Klik op de naam van de persoon die je een bericht wil sturen en hun profiel zal verschijnen.
Klik op de "stuur een bericht" button en je kan je bericht sturen.