Hoe kan ik de track volgorde in mijn afspeellijsten veranderen?

Ga naar je afspeellijst pagina en klik op het pictogram op de uiterst links van de track gegevens naast de zwarte play pijl.
Je kunt dan nummers slepen en neerzetten in de afspeellijst.
Door te klikken op de kolommen track, artiest, album, lengte en populariteit kun je ook de volgorde van de tracklijst afhankelijk maken van de kolom die je hebt aangekruist.