Het bericht "Je account is momenteel in luistermodus op een ander apparaat. Je Deezer-account is strikt persoonlijk en mag niet worden gebruikt om muziek af te spelen op een ander apparaat op hetzelfde moment" verschijnt. Waarom?

Als je naar muziek luistert op je mobiele apparaat en er verschijnt het volgende bericht:. "Je Deezer-account is momenteel in luistermodus op een ander apparaat. Je Deezer-account is strikt persoonlijk en mag niet worden gebruikt om muziek af te spelen op een ander apparaat op hetzelfde moment "dan komt dit doordat:.
Je niet tegelijkertijd 2 apparaten kunt gebruiken op hetzelfde moment. Door te klikken op "OK" kan je blijven luisteren. Als het bericht weer verschijnt controleer dan of niemand anders je account gebruikt.