Wat zijn de verschillende statussen van een afspeellijst?

Een afspeellijst kan zowel prive of publiek gemaakt worden.
Een prive-afspeellijst wordt alleen gezien worden door jou. Een openbare afspeellijst kan worden gezien door andere Deezer leden.

Openbare afspeellijsten kan je ook samen met andere mensen beheren.
Door te klikken op het potloodpictogram naast de afspeellijst wordt een openbare afspeellijst interactief,  waar andere gebruikers kunnen nummers toevoegen, maar niet verwijderen. Als je voor niet-samenwerking kiest, dan kunnen andere gebruikers deze beluisteren, maar geen wijzigingen aanbrengen.