Wat is een "gedeelde" afspeellijst en hoe werkt het?

In een gedeelde afspeellijst kunnen andere Deezerleden tracks toevoegen, maar niet verwijderen. Voor het activeren van de samenwerkingsmodus klikt u op het potloodpictogram naast de afspeellijst details en vink het vakje gedeelde lijst aan.
Wanneer deze is aangevinkt verschijnt er een link die je gemakkelijk kunt kopiëren en plakken om die te sturen naar andere Deezer leden.
Je kan de gedeelde lijst modus op elk gewenst moment weer deactiveren.
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 53 van 75
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen