Hoe kan ik de lyrics van een track zien op mijn computer?

Ben je klaar om zonder fouten mee te zingen?
Dat kan nu!

Deezer heeft nu voor jou teksten van meer dan 2,5 miljoen tracks beschikbaar op je computer, mobiel en tablet. Je kunt de teksten van een track zien, ongeacht welk abonnement je hebt.

Teksten op je computer

Om de tekst van een nummer dat je aan het beluisteren bent te zien, volg je gewoon deze eenvoudige stappen.

1. Ga met je muis over de player en klik op het microfoon icoon dat verschijnt.
  2. Je teksten worden geactiveerd, maak je klaar om mee te zingen!

Teksten op Flow

Je kunt teksten van een track waar je naar luistert ook vinden op Flow.

Ga over de player heen of over de Flow controls header en klik op het microfoon icoon dat verschijnt.

Zoeken naar een track

Als je naar een track aan het zoeken bent, dan zie je een microfoon icoon naast de tracks in de zoekresultaten. Hier zie je dus bij welke tracks de teksten beschikbaar zijn.

Je ziet ook microfoon iconen naast de tracks van albums of Playlists waarvan teksten beschikbaar zijn.

Klik gewoon op de microfoon naast een track waar je naar op zoek bent om de teksten te zien.

Nu kun je meezingen, als een echt pro. Mis nooit meer een woord!