Hoe kan ik de teksten van een track zien op mijn mobiel?

Ben je klaar om zonder fouten mee te zingen?
Dat kan nu!

Deezer heeft nu voor jou teksten van meer dan 2,5 miljoen tracks beschikbaar op je computer, mobiel en tablet. Je kunt de teksten van een track zien, ongeacht welk abonnement je hebt.

Teksten op je mobiel

Om de tekst van een nummer dat je aan het beluisteren bent te zien, volg je gewoon deze eenvoudige stappen.

1. Druk op de afbeelding van het nummer dat afspeekt in de linkerhoek van je apparaat.
  2. Tik op het microfoon icoon op de afbeelding van de track.
  3. Je kunt ook tikken op de drie puntjes en dan zal de "Speel met teksten" optie verschijnen.
  4. Je teksten worden geactiveerd, maak je klaar om mee te zingen!