Ondersteunde betalingsmethoden

We accepteren veel verschillende betaalmethoden, waarvan de meeste werken over de hele wereld; Hieronder is een lijst met ondersteunde betalingsmethoden en de beschikbaarheid per locatie:

PayPal

PayPal wordt wereldwijd ondersteurd door Deezer, behalve in:

Afghanistan, Algerije, Argentinië, Bangladesh, Burkina Faso, Benin, de Centraal-Afrikaanse Republiek, Chili, Colombia, Ghana, Equatoriaal-Guinea, Guinea, Indonesië, Irak, Ivoorkust, Libanon, Liberia, Libië, Maleisië, Mali, Marokko, Nepal, Niger , Pakistan, Puerto Rico, Senegal, Tanzania, Timor, Togo, Tunesië, Turkmenistan, Uruguay, Oezbekistan, de Westelijke Sahara, Jemen, Zambia.

Visa

Wereldwijde ondersteuning voor Deezer.

MasterCard

Wereldwijde ondersteuning voor Deezer.

American Express

Ondersteund door Deezer in de volgende lokaties:

Afghanistan, Albanië, Angola, Argentinië, Australië, Oostenrijk, Bosnië & Herzegovina, Bahrein, Bangladesh, Wit-Rusland, België, Belize, Bhutan, Bolivia, Botswana, Bulgarije, Kameroen, Canada, Kaaimaneilanden, Tsjaad, Chili, Colombia, Congo, Costa Rica, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Dominicaanse Republiek, Ecuador, Egypte, El Salvador, Oost-Timor, Equatoriaal-Guinea, Eritrea, Estland, Finland, Frankrijk, Gabon, Ghana, Georgië, Duitsland, Griekenland, Guatemala, Honduras, Hong Kong, IJsland , Irak, Ierland, Italië, Jamaica, Jordanië, Kiribati, Korea, Koeweit, Kirgizië, Letland, Libanon, Liberia, Libië, Litouwen, Luxemburg, Macedonië, Madagaskar, Malta, Mauritius, Moldavië, Montenegro, Nepal, Nederland, Nigeria, Oman , Pakistan, Palau, Panama, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Roemenië, Saoedi-Arabië, Servië, Singapore, Slowakije, Slovenië, Solomon Eilanden, Spanje, Suriname, Zwitserland, Taiwan, Tadzjikistan, Tanzania, Tokelau, Turkije, Turkmenistan, Oeganda, Oekraïne, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten van Amerika, Uruguay, Oezbekistan, Venezuela, Vietnam, Westelijke Sahara, Jemen, Zimbabwe.

iOS In-App Aankopen

Beschikbaar voor Deezer gebruikers in de volgende lokaties:

Albanië, Argentinië, Australië, Oostenrijk, Bahrein, België, Bolivia, Botswana, Brazilië, Canada, Chili, China, Colombia, Costa Rica, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Ecuador, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Guatemala, Honduras, Hongarije, Indonesië, Ierland, Italië, Litouwen, Luxemburg, Maleisië, Mauritius, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Paraguay, Peru, Filippijnen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Senegal, Singapore, Slowakije, Slovenië, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Thailand, Tunesië, Turkije, Uruguay, Verenigd Koninkrijk.

Andere betalingsmethoden

Wij ondersteunen een aantal andere betalingsmethoden die niet beschikbaar zijn in de wereld, deze worden hieronder opgesomd:

Boleto

Boleta wordt ondersteund voor gebruikers in Brazilië.

Dineromail

Dineromail wordt ondersteund voor gebruikers in Mexico.

Epay

Epay wordt ondersteund voor gebruikers in France.

iDeal

iDeal wordt ondersteund voor gebruikers in Nederland.

Klarna

Klarna wordt ondersteund voor gebruikers in Oostenrijk, Duitsland en Zweden.

Mistercash

Bancontact/Mistercash wordt ondersteund voor gebruikers in België.

Paysafecard

Paysafecard wordt ondersteund voor gebruikers in Duitsland en Mexico.

Postepay

Postepay wordt ondersteund voor gebruikers in Italië.

Przelewy24

Przelewy24 wordt ondersteund voor gebruikers in Polen.

Slimpay

Slimpay wordt ondersteund voor gebruikers in Frankrijk en Duitsland.