Een Deezer Family profiel aanmaken

Met een Family-abonnement kan je tot 5 extra profielen aanmaken voor je gezinsleden. Profielen kunnen zowel op onze mobiele app als op onze website aangemaakt worden.

Een profiel aanmaken op Deezer.com

1. Meld je aan op je account
  2. Klik op Instellingen gears.PNG
  3. Klik op Verander van profiel en daarna Profiel aanmaken
  4. Vul de gebruikersgegevens in: gebruikersnaam, geslacht en leeftijd en klik op Aanmaken

Opmerking: Activeer de Deezer Kids slider om aangepaste inhoud voor gebruikers van 12 jaar en jonger mogelijk te maken.

Een profiel aanmaken in de app

1. Meld je aan op je account
  2. Klik op Mijn muziek
  3. Klik op Verander van profiel en daarna Profiel toevoegen
  4. Vul de gebruikersgegevens in: gebruikersnaam, geslacht en leeftijd en klik op Profiel aanmaken

Opmerking: Activeer de Deezer Kids slider om aangepaste inhoud voor gebruikers van 12 jaar en jonger mogelijk te maken.

Opgelet, je kan geen reeds bestaande accounts importeren in Deezer als extra profielen. Als je gezinsleden al een account hebben in Deezer, neem dan contact op met ons Support team voor ondersteuning.