Bose met Deezer FAQ

Wat is het Deezer proefabonnement dat beschikbaar is via Bose SoundTouch ™?

Geniet maximaal 45 dagen van een gratis proefabonnement Deezer Premium+.

Met Bose met Deezer heb je onbeperkt toegang tot meer dan 40 miljoen nummers, zodat je op elk moment kunt luisteren, waar je maar wilt.

Van mobiele Bluetooth®-luidsprekers en een koptelefoon voor het leven onderweg, tot multi-room Wi-Fi® muzieksystemen die je favoriete muziek altijd klaar hebben staan om af te spelen. Je geniet van meer muziek dan ooit tevoren met helder, natuurlijk geluid.

Om een korte video demonstratie te zien over hoe je Deezer afspeelt op je SoundTouch™ systeem klik hier.

Kunnen bestaande Deezerabonnees profiteren van het proefabonnement?

Nee, bestaande Deezer Premium+ abonnees komen niet in aanmerking voor de gratis proefperiode.

Welke Bose producten komen in aanmerking voor het proefabonnement?

De meeste SoundTouch apparaten, het proefabonnement is beschikbaar via de SoundTouch applicatie.

Is een creditcard nodig om het proefabonnement af te nemen en om je te abonneren op Deezer?

Ja, Deezer vereist een credit card op het moment van het aanmaken van een account op Bose.com/Deezer voor SoundTouch™ klanten.

SoundTouch ™ gebruikers krijgen 15 dagen gratis een proefabonnement zonder een credit card. Echter, om het proefabonnement uit te breiden met een extra 30 dagen dien je een ​​credit card in te dienen.

Kan ik mijn abonnement opzeggen tijdens het proefabonnement?

Een klant kan zijn abonnement elk moment annuleren tijdens de proefperiode zonder enige kosten.

Volledige stappen met betrekking tot het afmelden kunt je hier vinden.