Deezer Family voor T-Mobile NL abonnees FAQ

Wat is Deezer Family?

Deezer Family is een abonnement waarmee tot zes Familyleden gezamenlijk gebruik kunnen maken van de volledige functies van Deezer.

Kies je voor Deezer Family dan wordt je account een masteraccount waaraan je vijf extra profielen kunt aanmaken die aan jouw account zijn gekoppeld. Alle profielen, inclusief het masterprofiel, hebben toegang tot alle voordelen van Deezer met onbeperkt muziek op verschillende apparaten op hetzelfde moment.

Wat kost een Deezer Family abonnement?

De totale kosten van een Deezer Family abonnement bedragen € 14,99 per maand; dit omvat de kosten van Deezer voor de masteraccount en de extra kosten voor de additionele gezinsprofielen. Deezer Family is maandelijks opzegbaar.

Ik heb al een Deezer account, moet ik een tweede account creëren voor Deezer Family?

Nee, je kunt Deezer Family toevoegen aan je bestaande account. Voeg Deezer Family toe aan je abonnement op My T-Mobile of op www.t-mobile.nl/deezer.

Waar is Deezer Family beschikbaar?

Deezer Family is op dit moment alleen beschikbaar voor T-Mobile klanten in Nederland. De hoofdgebruiker moet een T-Mobile klant zijn, de gebruikers van de andere profielen kunnen ook klant zijn van andere mobiele telefoon aanbieders. Deezer Family is alleen beschikbaar voor:

• Web
  • Android
  • iOS

Wat zijn de voordelen van Deezer Family?

Alle profielen hebben toegang tot de volledige Deezer functies en hoewel verbonden, functioneren ze allemaal als een standalone profiel met eigen favorieten en afspeellijsten.

Daarnaast heeft elk account toegang tot twee exclusieve Deezer Family functies:

• Family mix - Een mix op basis van alle favoriete liedjes van elk Familylid;
  • Deezer Kids – Kindvriendelijk profiel voor op maat gemaakte aanbevelingen (voor kinderen 12 jaar en jonger) met audioboeken, slaapliedjes en kinderidolen.

Wat gebeurt er als ik Deezer Family of het Deezer abonnement opzeg op mijn masteraccount?

Alle gelinkte profielen worden opgeschort als de Deezer Family optie wordt opgezegd. Het masteraccount wordt een Deezer abonnement.

Als het Deezer abonnement van de masteraccount wordt opgezegd dan wordt de Deezer Family optie automatisch opgezegd waarmee alle gelinkte profielen worden opgeschort.

Je raakt je afspeellijsten of opgeslagen albums niet kwijt door het opzeggen van Deezer Family, maar de profielen zijn niet toegankelijk totdat Deezer Family opnieuw wordt geïnstalleerd.

Hoeveel apparaten kan mijn Family gebruiken onder Deezer Family?

Elk profiel kan tot drie aangesloten apparaten gebruiken, in totaal kan je Family dus achttien apparaten gebruiken via zes profielen. Elk profiel kan echter op één apparaat tegelijk inloggen.

Ik heb een Deezer Family abonnement, hoe kan ik extra profielen voor mijn Family aanmaken en beheren?

De hoofdgebruiker kan het Deezer Family abonnement eenvoudig beheren. Alle profielen worden weergegeven op de pagina met instellingen. Met een klik kan van profiel worden gewisseld en op elk moment kan een profiel worden toegevoegd of verwijderd.

Meer informatie over het aanpassen van de profielen vind je hieronder:

Ik heb al een Deezer account. Wat gebeurt er met mijn factuur als ik de hoofdgebruiker wordt van Deezer Family?

Tot de datum van wijziging wordt het huidige abonnement in rekening gebracht en vanaf de datum wijziging worden de kosten van het Family abonnement in rekening gebracht.

Wat zijn de voorwaarden om profielen toe te voegen aan Deezer Family?

Familyleden moeten op hetzelfde adres wonen.

Kunnen de Familyleden ook via Prepaid gebruik maken van Deezer Family?

Familyleden van de hoofdgebruiker van het Deezer Family abonnement kan iedereen zijn, ongeacht wat voor abonnement ze bij welke provider hebben. Je kunt Deezer NIET (als hoofdgebruiker) afnemen als prepaid; alleen als postpaid.