Obserwuj

Jak wyłączyć/włączyć funkcję publikowania się piosenek na mojej linii czasu?

Żeby włączyć lub wyłączyć publikowanie piosenek, których obecnie słuchasz, należy:

  1. Wejdź w zakładkę "Moje konto", poprzez kliknięcie na Twoje imię w prawym górnym rogu strony Deezer.
  2. Kliknij w zakładkę "Zawiadomienia i dzielenie się".
  3. Wszystkie funkcje związane z publikowaniem na Facebooku znajdują się tutaj. 
Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 8 z 14
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie

Komentarze