Obserwuj

Co to jest playlista "uwspólniona" i jak ona działa?

Uwspólniona playlista pozwala innym użytkownikom Deezera dodawać nowe utwory, ale nie mają oni możliwości usuwania piosenek z danej playlisty. Żeby uwspólnić playlistę, kliknij na ikonę pędzla, znajdującą się obok szczegółów dotyczących playlisty, i zaznacz pole "Uwspólniona".
Następnie pojawi się link, który możesz skopiować i wysłać innym użytkownikom Deezera.
Opcję uwspólnienia możesz wyłączyć w każdym momencie. 

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 43 z 59
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie

Komentarze