Volgen

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Jammer dat je gaat! Kies een van de mogelijkheden om je abonnement op te zeggen.

Denk er alsjeblieft aan dat wanneer je geen betalingsgegevens hebt ingevoerd je ook geen abonnement heeft dat geannuleerd hoeft te worden. Deezer kan immers toch geen geld van je rekening afschrijven.

Annuleer Abonnement

  1. Om de betalingen voor je abonnement te annuleren klik je op onze abonnementspagina.
  2. Kies de annuleeroptie op deze pagina.
  3. Voer je gegevens in en beantwoord een paar snelle vragen en je betalingen worden geannuleerd.
  4. Om er zeker van te zijn dat je abonnement is geannuleerd voor je volgende betaling dien je minimaal 48 uur voordat je volgende betaling plaatsvindt op te zeggen.

Annuleer Abonnement opgezet met Facebook

Als je aangemeld hebt met Facebook, dan heb je een Deezer wachtwoord nodig om je betalingen te annuleren. Als je je wachtwoord niet meer weet, klik dan hier om een ​​nieuw wachtwoord te krijgen.

Annuleer Abonnement opgezet via iTunes

Als je je Deezer account via iTunes hebt opgezet, dan moet je via iTunes je abonnement opzeggen. Zij beheren alle betalingsgegevens.
Om dat te kunnen doen klik je hier en kies je "Turning off auto-renewing subscriptions on an iOS device".


Nadat ik opgezegd heb

Je abonnement loopt tot het einde van de huidige betalingstermijn. Als je abonnement is afgelopen, dan zie je nog een gratis / Discovery account, waarme je nog steeds toegang hebt tot een beperkte, advertentie ondersteunde versie van Deezer vanaf elke computer, mobiele telefoon of tablet. Je hebt ook toegang tot radio's en Flow je mobiele telefoon of tablet en je kunt gebruik maken van de optie om je afspeellijsten om te zetten in radio's, zodat je deze kunt openen vanaf je gsm of tablet met een gratis account. Je vindt de gratis opties voor de mobiele wanneer je inlogt op je account en kijkt naar je playlist en radiokanaal pagina's. Je abonnement kan opnieuw worden gestart op elk gewenst moment door in te loggen op uw account en het opnieuw invoeren van je betalingsgegevens op je abonnementspagina.

Met een Gratis/Discovery abonnement verlies je, zelfs als je je Premium+ abonnement hebt opgezegd, niet je playlists en bewaarde albums.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 114 van 924
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Opmerkingen